RIVERSOFT ONTHARDERS IN CABINET UITVOERING

De Riversoft ontharder is onze voordelige keus. Ondanks zijn bescheiden prijs levert u niet in op kwaliteit. Deze ontharder beschikt over de beproefde autotrol techniek, deze is gebaseerd op industriële ontharders. De ontharder is in 3 simpele stappen te programmeren.

Laat het 2-cijferig display u niet misleiden. De ontharder is volume gestuurd en houdt uw waterverbruik goed in de gaten. Hij voert alleen een regeneratie uit indien nodig. Deze ontharder is efficiënt met spoelwater en zout.


DE RIVERSOFT BESTURING
Een cabinet versie is een zuiveringstank en zoutvat in één toestel samengebouwd. Deze versies worden veelal geplaatst in bijvoorbeeld een trapkast, garage, bijkeuken, CV-kast, etc. In de cabinet versies past veel zout, u hoeft dus minder vaak bij te vullen.


De ontharder is verkrijgbaar in 4 verschillende types. De Riversoft 8 en 15 worden het meest toegepast in woningen. De 30 versie is voor grote woningen. De 4 versie is meer bedoeld voor de horeca, om bijvoorbeeld een vaatwasser of koffie automaat van zacht water te voorzien.

ü Volume gestuurde water ontharder

ü Uitgevoerd met eenaircheck

ü Standaard uitgevoerd met een by-pass kraan

ü Beproefde industriële techniek

ü Zuinig in gebruik met spoelwater en zout.

ü Een 7-cyclus regeneratie, voor optimale terugspoeling